SSJ Krondyr forlægning Jan 2012

IMG 1073  Slagetmester ved 'katederet' IMG 1074  Bov huj IMG 1075  hej IMG 1076  udben IMG 1078  ruller
IMG 1080  Sidder snitter IMG 1081  Og rib svaes IMG 1082  Sider fri IMG 1085  Sider pilels fir for 'sildeben' IMG 1089  Så  er der sammenhlængende rouladekød
IMG 1090  rul IMG 1091  Ryg IMG 1092  Nok til 20 mand ... lav 2 lange lommer til krydderi + mørbrad IMG 1097  Skål i glas vin IMG 1099  Kød kan dækks med bacon ..mod udtørring
IMG 1101  Der lyttes IMG 1103  sjup snur -- det går stærkt IMG 1104  Så er det kølle IMG 1105  Åben langs lårben IMG 1106  Så kan det trækkes ud
IMG 1107  Og man kan skille 'komponeneterne' fra hinanden IMG 1108  Sådan IMG 1110  fx til Medaljoner IMG 1114  Ben trækeks helt ud (hinde skrabes) IMG 1115  Der købes lodder til trækning om kødet
IMG 1118  Der ikke så tosset endda